EN
Të gjitha kategoritë
ZT96
ZT96

Kamion hale jashtë autostradës ZOOMLION ZT96


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Kornizë, e gozhduar nga trarët gjatësorë me përkulje të dyfishtë (10+10 mm) të mbivendosur në formë hulli 

pllaka dhe pesë trarë tërthore, paraqet performancë më të shkëlqyer të teknologjisë së formimit dhe deformimit 

përshtatja e dizajnit. Përdorimi i materialit 610L e bën kornizën më të besueshme. 

Pezullimi i përparmë është suspensioni i varur me gjethe, ndërsa pezullimi i mesit dhe 

suspensioni i pasmë adopton pranverën e gjetheve. Kjo rrit stabilitetin e parametrave të shtrirjes së rrotave, stabilitetin e drejtimit 

dhe besueshmërinë e sistemit.

Motori i avancuar me fuqi dalëse 480 Ps, ka performancën e efikasitetit të lartë dhe kursimit të karburantit. Duke përdorur 

e filtrit të ajrit të banjës me vaj me tre faza dhe filtrit të karburantit me tre faza, sistemi dinamik funksionon të jetë 

më të besueshme. Përdorimi i ventilatorit të importuar të ajrit bën një ekuilibër të shkëlqyer termik të makinës. Ndarja 

radiatori përdoret për të rritur performancën e anti-sizmike dhe mirëmbajtjen e përshtatshme.

ZT96-1

specifikimet

Kontaktoni