EN
Të gjitha kategoritë
ZT118
ZT118

Kamion hale minierash ZOOMLION ZT118


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Efikasitet i lartë dhe kursim i karburantit: Sistemi optimal i energjisë:

(1) MT: YC6K480-GT30/YC6K520-GT30/YC6K560-GT30 + transmetim manual i FAST 8DS260;   

(2) AT: YC6K520-GT30 + transmetim automatik FC.

Besueshmëria dhe siguria: ngadalësuesi hidraulik, teknologjia e frenimit të cilindrit të motorit dhe sistemi i frenimit me qark të dyfishtë; Kornizë e zgjeruar me prerje tërthore të tipit kuti saldimi me depërtim të plotë me forcë të lartë; Tufë tërheqëse qeramike; Pezullimet hidropneumatike të përparme, të mesme dhe të pasme; Trup në formë U-je rezistent ndaj konsumit me forcë të lartë; Boshti i gjeneratës së re të boshtit të paketimit të boshtit; Rezervuari i ajrit të frenave të aliazhit të aluminit; Tub shkarkimi i barrierës termike.

Komoditeti i drejtimit: Sistemi i drejtimit të plotë hidraulik; Kabina ime me trup të gjerë; Sedilja e shoferit me amortizim të rregullueshëm; Struktura e përbërë e dyshemesë e përbërë nga pllakë çeliku e trashë dhe sfungjer gome; Një kompjuter multimedial ka funksionet e radios, Bluetooth, GPS, kthimin e imazhit dhe zgjerimin USB.

ZT118-1

specifikimet

Kontaktoni