EN
Të gjitha kategoritë
ZT105
ZT105

Kamion hale jashtë autostradës ZOOMLION ZT105


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Korniza është kornizë me thumba, dhe trau gjatësor është i thumba me 12+12 dy shtresa të mbivendosura 

Pllaka përkulëse në formë brazdë dhe 6 trarë kryq; avantazhet kryesore janë teknologjia e mirë e formimit, e mirë 

përshtatja e dizajnit të deformimit, dhe e përshtatshme për prodhim masiv. Materiali është përmirësuar nga 510L në 610L, 

me rezistencë më të mirë ndaj lodhjes. Ai ka adoptuar dizajnin me ndihmën e kompjuterit dhe optimizimin e elementeve të fundme 

Analiza.

Pezullimi i përparmë i kamionit të depozitimit të minierave ZT105 adopton një pezullim të varur, me rrotë të besueshme 

pozicionimi, drejtimi i qëndrueshëm dhe komod. Boshti i përparmë adopton mekanizëm hidro-pneumatik dhe me shumë lidhje 

pezullimi, i cili është më i rehatshëm. Boshtet e mesme dhe të pasme janë të lidhura me kornizën përmes fletës 

susta, të cilat mund të përshtaten me ndryshimet e ngarkesës dhe kushteve të rrugës dhe kanë besueshmëri të lartë.

ZT105-1

specifikimet

Kontaktoni