EN
Të gjitha kategoritë
ZMS1860
ZMS1860

ZOOMLION ZMS1860 Makineri Minerare e Ekranit Mobile


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Teknologjia e montimit të modularizuar lehtëson transportin dhe mirëmbajtjen.

Ekrani vibrues është bërë nga pllakë çeliku me rezistencë të lartë, e lidhur me thumba në formë unaze, e cila siguron funksionim të qëndrueshëm dhe të besueshëm. Pajisja drejtohet nga motorë të dyanshëm me fuqi të lartë me një amplitudë të madhe dhe efikasitet të lartë skanimi.

Sistemet inteligjente të kontrollit të ekranit celular ZMS1860 kanë funksionin e fillimit dhe ndalimit të procesit me një buton, diagnostikimit në distancë në kohë reale dhe optimizimit të lehtë të procesit.

Të gjithë transportuesit mund të palosen gjë që lehtëson transportin.

Ekrani celular ZMS1860 është i pajisur me sistem kontrolli hidraulik të ndjeshëm ndaj ngarkesës, i cili ka përparësitë e vlerës së ulët kalorike, më pak humbje të energjisë, kontrollit të saktë dhe të sigurt.

Komponentët kryesorë ofrohen nga prodhuesit kryesorë në industri, gjë që garanton besueshmërinë e ekranit celular ZMS1860.


ZMS1860-1

ZMS1860-2

specifikimet

Kontaktoni