EN
Të gjitha kategoritë
ZE700G
ZE700G

Ekskavator minierash ZOOMLION ZE700G


HETIM
Përshkrim

Ekskavator minierash ZOOMLION ZE700G

produkt Hyrje

Duke përdorur motorë të markave të njohura ndërkombëtare, duke përmbushur standardet Kombëtare III të emetimit, që përputhen me hidraulikun e personalizuar të Zoomlion  sistemi dhe sistemi i avancuar i kontrollit elektronik ESI, duke realizuar mbi ngarkim dhe punë të qëndrueshme me modalitet të dyfishtë, fleksibël me dy modalitete  ndërrimi, konsumi i karburantit në modalitetin ekonomik u reduktua me 12%.

Përdorimi i shasisë së zgjatur dhe të zgjeruar specifike për minierën, reduktues ecjeje me çift rrotullues të lartë dhe jetëgjatë, për të përmbushur kushte të ndryshme minerare.

Kabina është e pajisur me mbulesë mbrojtëse të përmirësuar, kamerë me pamje të pasme dhe pamje anësore për të garantuar plotësisht sigurinë e funksionimit.

Ekrani 8 inç me ekran të madh dhe sistemi i ri operativ i ndërveprimit njeri-kompjuter janë të pajisur, të cilat kanë funksione të pasura, të lehta  funksionimin dhe mund të përmirësojë efikasitetin e punës.

Mirëmbajtja është më e përshtatshme: Dizajni modular është miratuar për të përmbushur inspektimin me një ndalesë; garanci standarde e lubrifikimit automatik  sistem; Përzgjidhet vaji hidraulik afatgjatë dhe dyfishohet cikli i zëvendësimit.

ZE700G-1

ZE700G-2


specifikimet

Kontaktoni