EN
Të gjitha kategoritë
ZDH138
ZDH138

Stërvitja e integruar e minierave ZOOMLION ZDH138


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Miraton kompresorin e ajrit me vidë lubrifikuese me raport të shkëlqyer të efikasitetit të energjisë dhe kokë rrotulluese me çift rrotullues 3000 N·M për të realizuar shkëmbin e shpejtë 

shpime me presion të lartë të erës. Ka performancë të shkëlqyer të ekonomisë së karburantit, më shumë kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore.

Motor Yuchai me besueshmëri të lartë dhe fuqi të fortë; Injeksion i avancuar i karburantit me kontroll të përbashkët me presion të lartë 

teknologjia, teknologjia e ftohjes së ndërsjellë të marrjes ajër-ajër, teknologjia e karikimit turbo, teknologjia e ngrohjes paraprake e kontrollit elektrik me fillimin e ftohtë.

ZDH138-1

ZDH138-2

specifikimet

Kontaktoni