EN
Të gjitha kategoritë
ZMI1213
ZMI1213

ZOOMLIAN ZMI1213 Polic me ndikim celular


HETIM
Përshkrim

produkt Hyrje

Teknologjia e montimit të modularizuar lehtëson transportin dhe mirëmbajtjen.

Kapaciteti maksimal i thërrmuesit me ndikim të lëvizshëm ZMI1213 është 350t/h, dhe madhësia maksimale e kokrrës ushqyese është 600mm.

Sistemet inteligjente të kontrollit të thërrmuesit me ndikim celular ZMI1213 kanë funksionin e diagnostikimit në distancë në kohë reale dhe procesit të lehtë  optimizimi.

Opsionet e ndryshme që përfshijnë një modul shtesë ekrani me një transportues kthimi, ndarës magnetik dhe ventilator ajri zgjerojnë shumë  aplikimit.

Thërrmuesi i lëvizshëm me ndikim ZMI1213 është i pajisur me një sistem kontrolli hidraulik të ndjeshëm ndaj ngarkesës, i cili ka avantazhet e kalorive të ulëta  vlerë, më pak humbje të energjisë, kontroll i saktë dhe i sigurt.

Komponentët kryesorë ofrohen nga prodhuesit kryesorë në industri, gjë që garanton besueshmërinë e thërrmuesit të lëvizshëm me ndikim ZMI1213.

ZMI1213-1

ZMI1213-2

specifikimet

Kontaktoni