EN
Të gjitha kategoritë

KUSH JEMI NE

Ti je ketu : home>KUSH JEMI NE

Kush jemi ne

Hunan Grand Future Industrial & Trading Co., Ltd. ndodhet në Changsha, Provinca Hunan e Kinës. Hunani njihet si vendlindja e metaleve me ngjyra në Kinë dhe kryeqyteti i antimonit në botë.

                       

Ne kemi shumë burime minerale si metale me ngjyra, metale të çmuara e kështu me radhë brenda dhe jashtë vendit, dhe bazën e prodhimit të shkrirjes së mineraleve të teknologjisë së lartë, veçanërisht shkrirjen e antimonit dhe arit. Në të njëjtën kohë, ne bashkëpunojmë me institucione kërkimore shkencore, investojmë në mënyrë aktive në kërkimin dhe zhvillimin e reagentëve të përpunimit të mineraleve dhe eksportojmë makineri dhe pajisje minerare të kompanive të njohura kineze si agjentë. Siguroni mbështetje teknike të gjithanshme për minierat vendase dhe të jashtme.

                       

Ne bëhemi Grupi i Minierave më konkurrues në Kinë me sistem të menaxhimit të klasit të parë, koncept të avancuar të zhvillimit të qëndrueshëm shkencor, teknologji të shkëlqyer profesionale dhe nivel shërbimi me cilësi të lartë.

                       

Ne kemi ndjekur gjithmonë praktikat e tregtisë ndërkombëtare, duke iu përmbajtur filozofisë së biznesit të "integritetit, këmbënguljes, profesionalizmit, përfitimit të ndërsjellë dhe të favorshme", dhe kemi krijuar marrëdhënie të gjera dhe të ngushta bashkëpunimi me industrinë ndërkombëtare të minierave dhe shkrirjes, biznesin, logjistikën, industrinë. , shkencës dhe teknologjisë dhe qarqeve financiare. Ne kemi një rrjet të saktë dhe të pjekur informacioni për produktet dhe një ekip profesional dhe efikas, i cili mund t'u ofrojë klientëve shërbime profesionale, të personalizuara dhe të personalizuara. Ne jemi të gatshëm të bashkëpunojmë sinqerisht me miq nga të gjitha sferat e jetës brenda dhe jashtë vendit, të ndajmë platformën dhe të arrijmë sukses të ndërsjellë.Fuqia e kompanisë

fabrikë