EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

图片4副本副本
图片4副本副本

Transporti multimodal


HETIM
Përshkrim

Kompania jonë zgjidhje transporti multimodale të personalizuara dhe fleksibël për klientët tanë, që mbulojnë metoda transporti si transporti i kombinuar lumi-det, transporti i kombinuar hekurudhor-detar, transporti i kombinuar me avull-hekurudhor, transporti i kombinuar tokës-detar, transporti i kombinuar ajror-tokë, ndërkombëtar transporti i kombinuar hekurudhor, etj., të cilat mund të arrijnë kosto-efektivitetin më të lartë, dhe rrugë fleksibël dhe kohë tranziti.

Advantage:

1. Përgjegjësitë uniforme dhe procedura të thjeshta;
2. Reduktimi i lidhjeve të ndërmjetme, përmirësimi i cilësisë së transportit dhe zvogëlimi i shkallës së aksidenteve;
3. Ulja e kostove të transportit dhe kursimi i kostove të transportit;
4. Përmirësimi i nivelit të organizimit të transportit dhe realizimi i transportit të arsyeshëm.

specifikimet


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për një shërbim të tillë ose të ngjashëm, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni