EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

图片 2
图片 2

Transporti Ndërkombëtar i Oqeanit


HETIM
Përshkrim

Ne jemi një NVOCC i kualifikuar për të operuar biznesin NVOCC dhe jemi një agjent profesionist për shërbimet e transportit të importit dhe eksportit të FCL, ngarkesave me shumicë dhe konsolidimit. Rrjeti ynë i shërbimit mbulon të gjitha portet kryesore në mbarë botën. Shumë kompani transporti me famë botërore si MSK, EVG, PIL, COSCO, MSC, OOCL, CMA, YML kanë bashkëpunuar për shumë vite dhe kanë krijuar partneritete të mira strategjike; Nëpërmjet mbështetjes së deklaratës doganore, deklaratës së inspektimit, sigurimit dhe trajtimit të ngarkesave terminale, rimorkiove, magazinimit dhe shërbimeve të tjera, ne mund t'u ofrojmë klientëve opsione të larmishme të pronarëve të anijeve dhe orare fleksibël dhe t'u ofrojmë klientëve një gamë të plotë shërbimesh të transportit detar.

Karakteristikat: Kohë e gjatë, kosto e ulët transporti, e përshtatshme për porosi të huaja me dërgesa të mëdha. 85% e ngarkesave në botë transportohen nga deti.

Këshilla për kontejnerin:

1. Specifikimet standarde ndërkombëtare të kontejnerëve
Kontejnerët tanë të zakonshëm janë kryesisht 40 këmbë dhe 20 këmbë, dhe ka disa kontejnerë të pazakontë, si p.sh.: 45 këmbë, 30 këmbë, 10 këmbë, 48 këmbë, 53 këmbë dhe specifika të tjera të ndryshme të kontejnerëve.
(1) Specifikimi standard i kontejnerit 40 këmbë
Gjatësia: 40 këmbë (12.192 metra), gjerësia: 8 këmbë (2.438 metra),
Lartësia (kutia ultra e lartë): 9 këmbë 6 inç (2.896 metra),
Lartësia (kutia e përgjithshme): 8 këmbë 6 inç (2.591 metra).
Kufiri i peshës 23 ton.
(2) Specifikimi standard i kontejnerit 20 këmbë
Gjatësia: 20 këmbë (6.058 metra), gjerësia: 8 këmbë (2.438 metra),
Lartësia (kutia ultra e lartë): 9 këmbë 6 inç (2.896 metra),
Lartësia (kutia e përgjithshme): 8 këmbë 6 inç (2.591 metra).
Kufiri i peshës 17 ton.

specifikimet


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për një shërbim të tillë ose të ngjashëm, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni