EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

图片 3
图片 3

Transporti Ajror Ndërkombëtar


HETIM
Përshkrim

Ne u ofrojmë klientëve shërbime transporti me cilësi të lartë bazuar në transportin ajror ndërkombëtar dhe vendas.

Sipas nevojave të klientëve, ne kemi shërbime të personalizuara për të zgjedhur fluturimet më të shpejta dhe më ekonomike, si dhe skema të ndryshme transporti (derë më derë, derë më aeroport, aeroport më aeroport, shërbim aeroport më derë ) .

Karakteristikat e transportit ajror:

Transporti ajror ka fituar një treg të konsiderueshëm me efikasitetin e tij të shpejtë, të sigurt, të përpiktë dhe ultra të lartë, duke shkurtuar shumë kohën e dorëzimit dhe ka luajtur një rol të madh në përshpejtimin e qarkullimit të kapitalit dhe qarkullimin e zinxhirit të furnizimit logjistik.

√ Shpejtësi e lartë
√ Distanca e shkurtër e transportit
√ Periudha e shkurtër e ndërtimit të kapitalit dhe më pak investime
√ Fleksibilitet i madh
√ Siguri e mirë

specifikimet


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për një shërbim të tillë ose të ngjashëm, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni