EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

Zona e shërbimit
case1
case2
case3
Zona e shërbimit
case1
case2
case3

Shërbimi i Ndërmarrjes Dixhitale të Minierave


HETIM
Përshkrim

Kompania Hyrje

Ne jemi korporata e parë e shërbimit të teknologjisë vendase për industrinë e minierave që i ofrojmë ndërmarrjes minerare paketim promovues, animacion 3D, ajror pa pilot dhe aplikacione të realitetit virtual të minierave si biznesi.
Përdorimi i teknologjisë moderne softuerike tre-dimensionale, ndërtimi i minierës (përfshirë terrenin 3D, minimin e fytyrës së punës, tunelimin, nxjerrjen e xeheve, ventilimin e minierave, kullimin e minierave, mbrojtjen e sigurt etj.) në formë animacioni ose realiteti virtual është performancë shumë intuitive dhe e gjallë. Demonstrimi gjithëpërfshirës i simulimit të minierave nëntokësore, transportit, ventilimit, sigurisë dhe skenave të tjera realiste të jashtëzakonshme të procesit të përfitimit, karakteristikave të procesit, shfaqjes së jashtme gjithëpërfshirëse dhe të saktë. Për përhapjen e kulturës së korporatës, ka rolin jetësor të formësimit të imazhit të korporatës. Zhvillim i rëndësishëm i qëndrueshëm i shëndetshëm, i qëndrueshëm i ndërmarrjeve minerare.


Shërbimet e zonave

Hunan Grand Future Industrial & Trading Co, Ltd. është i përkushtuar ndaj shërbimit të ndërmarrjes së minierave dixhitale, i përdorur gjerësisht në dy fusha:
Klasat demo të animacionit: minierat e makinerive minerare, procesi i minierave të animacionit, animacioni demonstrues i funksionit të produktit, interpretimi i faqeve industriale, dronët ajrore, videot e korporatave, etj.
Së dyti, klasat e aplikacioneve virtuale: zhvillimi i minierave, platforma informative e platformës së realitetit virtual 3D, motori i realitetit virtual 3D dhe shërbimet e mbështetjes teknike.


Mirë se vini në kërkesën tuaj, Ne jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me ju, të krijojmë shkëlqim! 

specifikimet

Kontaktoni