EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

图片5副本副本
图片5副本副本

Shërbim i personalizuar


HETIM
Përshkrim

1. Shërbimet e magazinimit: Ne ofrojmë shërbime magazinimi profesionale dhe efikase, ndërkohë që u ofrojmë klientëve zgjidhje të projektimit dhe menaxhimit të inventarit dhe një sërë shërbimesh të zgjeruara sipas llojeve të klientëve dhe kërkesave specifike.
2. Shërbimet e montimit dhe shpaketimit: Ne mund të sigurojmë shërbime të sigurta dhe efikase montimi dhe shpaketimi.
3. Shërbimet e sigurimit: Ne ofrojmë sigurim të plotë për biznesin e importit dhe eksportit si det, tokë, ajër, hekurudhor, dërgesa ekspres, etj. Është i zbatueshëm për transportin detar, transportin ajror, transportin hekurudhor dhe transportin rrugor dhe mbulimin e sigurimit sigurimi i ngarkesave mbulon të gjithë botën.
4. Transporti i brendshëm: Sipas nevojave të ndryshme të klientëve, ne mund të ofrojmë zgjidhje të ndryshme për transportin në distanca të gjata dhe të shkurtra. Mund të organizojë shpejt transportin multimodal dhe shërbime derë më derë, dhe mund të ofrojë mbikëqyrje shërbimin e makinave. Do të përmirësojë më mirë efikasitetin e funksionimit të materialit dhe do të kursejë kostot e funksionimit për ju.

specifikimet

Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për një shërbim të tillë ose të ngjashëm, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni