EN
Të gjitha kategoritë

Çfarë Shërbejmë

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Çfarë Shërbejmë

图片 1
图片 1

Shërbimi i transportuesit me shumicë


HETIM
Përshkrim

Siguroni transportin e ngarkesave me shumicë duke përfshirë pjesët kryesore, makineritë dhe pajisjet, xehet, si dhe gjurmimin e procesit të personalizuar të projektit, optimizimin e lidhjeve të funksionimit dhe ofrimin e një shërbimi të plotë dhe gjithëpërfshirës të transportit me shumicë me një ndalesë.

Përparësitë e shërbimit:

1. Transportuesi me shumicë ka tonazh të vogël dhe fleksibilitet të lartë;
2. Hapësirë ​​më e madhe magazinimi në kabinën e transportuesit me shumicë;
3. Kostoja e transportit të transportuesve me shumicë është relativisht e ulët.

specifikimet

Kontaktoni