EN
Të gjitha kategoritë
图片 10
图片 10

Kamion OFF-HIGHAY SRT45


HETIM
Përshkrim

TRANSMETIMI
Transmisioni elektronik i kontrollit automatik FC6A250DPR me karakteristika fleksibël ndërrimi. Sistemi elektronik i kontrollit. Konvertuesi i çift rrotullues hidraulik i integruar dhe ngadalësuesi hidraulik. Gjashtë shpejtësi përpara, një mbrapa. Bllokimi automatik në të gjitha sferat e shpejtësisë. Transmisioni është i pajisur me ngadalësues hidraulik dhe funksion të mbrojtjes së ndryshimit të kufirit të ngritësit.


specifikimet

KAMION JASHTË Rrugës SRT45 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni