EN
Të gjitha kategoritë
图片 4
图片 4

Kamion hale SYZ422C-8S(V)


HETIM
Përshkrim

FUQI E FORT

◆ Transmetimi i shpejtë dhe boshti HanDe përbëjnë zinxhirin e artë të fuqisë, performanca e ngjitjes është përmirësuar me 5% dhe konsumi i karburantit zvogëlohet me 3%.
◆ Zhvilluar nga gjermanisht DEUTZ dhe SANY Heavy Industry, cilësi gjermane, projektuar posaçërisht për funksionimin e ngarkesave të rënda, periudhë garancie trevjeçare
◆ Transmetim i shpejtë i ingranazheve spirale, çift rrotullues standard 2400 Nm, efikasitet më i lartë i transmetimit, efikasitet më i qëndrueshëm i prodhimit
◆ Boshtet standarde prej çeliku të derdhur 16T HanDe, performancë e mirë e papërshkueshme nga uji, periudhë e gjatë mirëmbajtjeje
◆ Kamion pompë SANY teknologji çeliku e patentuar për shasinë dhe pranverën me gjethe, performanca e kushinetave është përmirësuar me 10% 


I SIGURT DHE KOHOTË
◆ Trupi i kabinës së teknologjisë SCANIA, hapësirë ​​e madhe, brendshme luksoze, integrimi i drejtimit dhe argëtimit
◆ Korniza e kabinës e stampuar dhe e formuar në mënyrë integrale, plotëson certifikimin evropian të ndikimit pozitiv dhe inspektimit të presionit të lartë


KONFIGURIMET KARAKTERISTIKE

◆ Trafikueshmëri e shkëlqyer e shasisë, pastrim i lartë nga toka
◆ Pozicioni i instalimit të rezervuarit të ujit është i rezervuar në anën e majtë të kamionit, gjatësia maksimale është deri në dy metra


specifikimet

Kamion hale SYZ422C-8S(V) 副本

Kontaktoni