EN
Të gjitha kategoritë
图片 1
图片 1

Kamion hale SYZ322C-8S(V)


HETIM
Përshkrim

FUQI E FORT

Motori me fuqi SANY-DEUTZ, transmetimi i shpejtë dhe boshti HanDe përbëjnë zinxhirin e artë të energjisë, performanca e ngjitjes është përmirësuar me 5% dhe konsumi i karburantit është ulur me 3%.

 Motori me fuqi SANY-DEUTZ, i zhvilluar nga gjermanisht DEUTZ dhe SANY Heavy Industry, cilësi gjermane, i projektuar posaçërisht për operim me ngarkesa të rënda, periudhë garancie trevjeçare

Transmetim i shpejtë i marsheve spirale, çift rrotullues standard 2400 Nm, efikasitet më i lartë i transmetimit, efikasitet më i qëndrueshëm i prodhimit

Boshtet standarde prej çeliku të derdhur 16T HanDe, performancë e mirë e papërshkueshme nga uji, periudhë e gjatë mirëmbajtjeje

Teknologji çeliku e patentuar me kamion pompë SANY për shasinë dhe susta me gjethe, performanca e kushinetave është përmirësuar me 10%


I SIGURT DHE KOHOTË

 Trupi i kabinës së teknologjisë SCANIA, hapësira e madhe, interier luksoz, integrimi i drejtimit dhe argëtimit

 Korniza e kabinës e stampuar dhe e formuar në mënyrë integrale, plotëson certifikimin evropian të ndikimit pozitiv dhe inspektimit të presionit të lartë

 

KONFIGURIMET KARAKTERISTIKE

 Trafikueshmëri e shkëlqyeshme e shasisë, largësi e lartë nga toka

Pozicioni i instalimit të rezervuarit të ujit është i rezervuar në anën e majtë të kamionit, gjatësia maksimale është deri në dy metra

Gomat opsionale të minierave dhe trashësia opsionale e kutisë së ngarkesave


specifikimet

kamion hale SYZ322C-8S(V) 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni