EN
Të gjitha kategoritë

Bleni metale dhe minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Bleni metale dhe minerale

Spodumene Ore
Ore lepidolite
Spodumene Ore
Ore lepidolite

Spodumene Lepidolite Mineral litiumi


HETIM
Përshkrim


Ne blejmë xehe sipas kërkesave të mëposhtme:


SPODUMENE

Element

Tipik

Li2O

1.5% min.

P

5%max.

Fe2O3

1% max.

Moisture

4% max.

Masat

0-20 cm 100%


Lepidolite

Element

Tipik

Li2O

1.5% min.

Fe2O3

1% max.

Moisture

4% max.

Masat

0-20 cm 100%


Mallrat do të zbatohen për prodhimin industrial kinez dhe nuk do të shkelin ligjet e Republikës Popullore të Kinës. Nuk lejohet të përzihet asnjë material që përmban litium përveç spodumenit dhe lepidolitit, nuk lejohet të përmbajë materiale skorje litium, baltë, bimë dhe materiale të tjera që shkelin ligjet dhe rregulloret përkatëse kineze dhe dokumente të tjera normative. 


Dhe radioaktiviteti natyror duhet të jetë nën kufizimin e Doganës së Kinës. Pas mbërritjes, nëse Dogana e Kinës zbulon se radioaktiviteti natyror tejkalon kufizimin e Standardit Kombëtar, e njëjta ngarkesë duhet të kthehet dhe shitësi duhet t'i kthejë blerësit të gjithë parapagimin brenda 3 ditëve nga njoftimi i blerësit dhe të përballojë të gjithë humbjen e shkaktuar nga kjo.specifikimet

Kontaktoni