EN
Të gjitha kategoritë

Bleni metale dhe minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Bleni metale dhe minerale

1
bakër
bakri2
1
bakër
bakri2

Materialet e riciklimit për bakër


HETIM
Përshkrim

Kategoria, emri dhe kodi i lëndëve të para

Categori

Name

Code

Tel bakri

Teli i ndritshëm bakri

RCu-1 A

#1 Tela bakri

RCu-1B

#2 Tel bakri

RCu-1C

Bakër Procesed Material

Materiali numër 1 i bakrit

RCu-2A

Materiali numër 2 i bakrit

RCu-2B

Materiali numër 3 i bakrit

RCu-2C

Bakër pres

#1 Bakër pres

RCu-3A

#2 Bakër pres

RCu-3B

#3 Bakër pres

RCu-3C

Bakër i grirë

Bakër i grirë

RCu-4

Bakër i praruar

Bakër i praruar

RCu-5

 

specifikimet

Materialet e riciklimit të bakrit që blejmë:


Papastërti, ujë, Përmbajtja e materialeve nga metali dhe tunxh

 

Categori

Name

Code

papastërti %*

% e ujit

% metal

Bakri%

Tel bakri

Teli i ndritshëm bakri

RCu-1 A

=< 0.3

--

>= 99.7

>= 99.7

#1 Tela bakri

RCu-1B

=< 0.5

--

>= 99.5

>= 99.0

#2 Tel bakri**

RCu-1C

=< 1.0

=< 0.3

>= 98.7

>= 97.0

Bakër Procesed Material

Materiali numër 1 i bakrit

RCu-2A

=< 0.5

--

>= 99.5

>= 99.2

Materiali numër 2 i bakrit

RCu-2B

=< 0.8

--

>= 99.2

>= 98.7

#3 material bakri**

RCu-2C

=< 1.0

=< 0.3

>= 98.7

>= 97.0

Bakër pres

#1 Bakër pres

RCu-3A

=< 0.3

--

>= 99.7

>= 99.7

#2 Bakër pres

RCu-3B

=< 0.8

--

>= 99.2

>= 99.0

#3 Bakër Prisni **

RCu-3C

=< 1.0

=< 0.3

>= 98.7

>= 98.0

Bakër i grirë

Bakër i grirë

RCu-4

=< 1.0

=< 0.3

>= 98.7

>= 98.0

Bakër i praruar

Bakër i praruar

RCu-5

=< 0.5

--

>= 99.5

>= 99.0

*Pluhurat (pluhuri, llumi, kripërat kristalore, oksidet e metaleve, skajet me gaz, etj.) me një madhësi grimcash jo më të madhe se 2 mm duhet të jenë më pak se 0.1%.

**Cilësia e lëndës së parë që përmban veshjen nuk është më e madhe se 5% e cilësisë totale të lëndës së parë.

 

 

Përbërjet dhe shkalla e rikuperimit të metaleve të materialeve

 

Categori

Emër

kod

Coper Cë rmbajtja %

Metal Recilja

norma %

Tel bakri

Teli i ndritshëm bakri

RCu-1 A

>= 99.9

>= 98.0

#1 Tela bakri

RCu-1B

>= 99.0

>= 97.0

#2 Tel bakri

RCu-1C

>= 99.0

>= 94.0

Bakër Procesed Material

Materiali numër 1 i bakrit

RCu-2A

>= 99.9

>= 97.0

Materiali numër 2 i bakrit

RCu-2B

>= 99.0

>= 94.0

Materiali numër 3 i bakrit

RCu-2C

>= 96,0

>= 92.0

Pres bakri

#1 Bakër pres

RCu-3A

>= 99.9

>= 99.0

#2 Bakër pres

RCu-3B

>= 99.0

>= 97.0

#3 Bakër pres

RCu-3C

>= 94.0

>= 95.0

Bakër i grirë

Bakër i grirë

RCu-4

>= 97.0

>= 94.0

Bakër i praruar

Bakër i praruar

RCu-5

>= 97.0

>= 98.0


Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni