EN
Të gjitha kategoritë

Bleni metale dhe minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Bleni metale dhe minerale

tunxh2
tunxh1
tunxh2
tunxh1

Materiale riciklimi për tunxh


HETIM
Përshkrim

Kategoria, Emri dhe kodi i Materialeve

Categori

Emër

kod

Materiali i zakonshëm prej tunxhi

Tunxh i thjeshtë

RCuZn 1A

Tela tunxh

RCuZn 1B

Material bronzi i kromuar

Tunxh i kromuar

RCuZn 2

Materiali i tubave tunxh

Qartë Tub bronzi

RCuZn 3A

Tunxh Cngjeshur Tub

RCuZn 3B

Përzierjeed Material bronzi

Bakri i Kuq

RCuZn 4A

#1 Thyerja e tunxhit

RCuZn 4B

Tunxh i përzier

RCuZn 4C


specifikimet

Materialet e riciklimit për tunxh që blejmë:


Papastërti, ujë, metal dhe tunxh Përmbajtja e materialeve

Categori

Emër

kod

papastërti %

% e ujit

% metal

tunxh %

Materiali i zakonshëm prej tunxhi

Tunxh i thjeshtë

RCuZn 1A

=<0.5

--

> = 99.5

> = 98.5

Tela tunxh

RCuZn 1B

=<0.5

--

> = 99.5

> = 98.5

Material bronzi i kromuar

Tunxh i kromuar

RCuZn 2

=<0.5

--

> = 99.5

> = 98.0

Materiali i tubave tunxh

Qartë Tub bronzi

RCuZn 3A

=<0.7

--

> = 99.3

> = 98.5

Tunxh Cngjeshur Tub

RCuZn 3B

=<0.7

--

> = 99.3

> = 98.5

Përzierjeed Material bronzi

Bakri i Kuq

RCuZn 4A

=<0.8

--

> = 99.2

> = 97.8

#1 Thyerja e tunxhit

RCuZn 4B

=<0.8

=<2.0

> = 97.2

> = 95.5

Tunxh i përzier

RCuZn 4C

=<1.0

=<0.3

> = 98.7

> = 95.0

1. Pluhurat me dhe përmasat e grimcave të kontaminuara jo më të mëdha se 2 mm (pluhur, llum, kripëra kristalore, okside metali, fund të fibrave, etj.) =<0.1%

2. Cilësia e lëndës së parë që përmban veshjen nuk duhet të jetë më e madhe se 5% e cilësisë totale të lëndës së parë.

 

Përbërjet dhe shkalla e rikuperimit të metaleve të materialeve

Categori

Emër

kod

Përbërjet %

Rikuperimi i Metaleve

normë

Cu

Pb

Zn *

Materiali i zakonshëm prej tunxhi

Tunxh i thjeshtë

RCuZn 1A

> = 60.0

=<0.08

Mbetet

> = 97.0%

Tela tunxh

RCuZn 1B

> = 60.0

=<0.08

Mbetet

> = 95.0%

Material bronzi i kromuar

Tunxh i kromuar

RCuZn 2

> = 57.0

=<0.5

Mbetet

> = 95.5%

Materiali i tubave tunxh

Qartë Tub bronzi

RCuZn 3A

> = 60.0

=<0.08

Mbetet

> = 96.5%

Tunxh Cngjeshur Tub

RCuZn 3B

> = 69.0

=<0.05

Mbetet

> = 96.5%

Përzierjeed Material bronzi

Bakri i Kuq

RCuZn 4A

> = 75.0

=<3.5

Mbetet

> = 95.8%

#1 Thyerja e tunxhit

RCuZn 4B

> = 56.0

=<4.0

Mbetet

> = 91.5%

Tunxh i përzier

RCuZn 4C

> = 56.0

=<4.0

Mbetet

> = 90.0%

* Përmban elementë të tjerë të palistuar, por përmbajtja e elementit Zn duhet të tejkalojë çdo element aliazh përveç elementeve cu.

 

Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni