EN
Të gjitha kategoritë

Bleni metale dhe minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Bleni metale dhe minerale

shpie
shpie

Koncentratet e flotacionit të minierës së zinkut të plumbit


HETIM
Përshkrim

Koncentratet dhe xehet e flotacionit të zinkut të plumbit që blejmë:


Flotacioni i Plumbit

Pb

> 40%

As

Flotacioni i zinkut

Zn

> 45%

As


Marmatiti ((Zn,Fe)S) është një sfalerit i pasur me hekur, i cili rrjedhimisht rezulton në shkallë më të ulëta të koncentratit të zinkut. ... Koncentratet e marmatitit kanë një nivel më të ulët zinku për shkak të hollimit nga mineralet e hekurit.

 

Depozitat e xehes së plumbit-zinkut të strehuar në karbonat janë përqendrime të rëndësishme dhe shumë të vlefshme të xeheve të sulfurit të plumbit dhe zinkut të vendosura brenda formacioneve karbonate (gëlqerore, merle, dolomite) dhe që ndajnë një origjinë të përbashkët gjenetike.

 

Këto trupa xehe variojnë nga 0.5 milion ton xehe të përmbajtur, deri në 20 milion ton ose më shumë, dhe kanë një shkallë prej 4% të kombinuar plumb dhe zink deri në mbi 14% të kombinuar plumb dhe zink. Këta trupa xeherorë priren të jenë kompakte, mjaft uniforme në formë priza ose tuba zëvendësime të sekuencave të tyre karbonate pritës dhe si të tilla mund të jenë miniera jashtëzakonisht fitimprurëse.


specifikimet

Simboli: Pb

Numri atomik: 82

Pika e vlimit: 3,182°F (1,750°C)

Pika e shkrirjes: 621.50°F (327.50°C)


Simboli: Zn

Pika e shkrirjes: 787.15°F (419.53°C)

Konfigurimi i elektroneve: [Ar] 3d10 4s2

Numri atomik: 30


Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni