EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 3
图片 3

Izopropil ksantat natriumi


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:( CH3 ) 2 CHOCSSNa
Prona të paluajtshme: Pluhur i verdhë i lehtë ose grimca kokrrizore, me erë të fortë, të tretshme në ujë.
Qëllimi: Kolektorët për xehe të ndryshme sulfide metalike kanë kapacitet të moderuar grumbullues dhe selektivitet të mirë. Mund të përdoret gjithashtu si precipitues hidrometalurgjik dhe përshpejtues i vullkanizimit të gomës.
Specifikim: Përputhet me standardin YS / T468-2005.
Paketimi: Tamburi i hapur prej çeliku është i veshur me qese plastike ose kazan çeliku të modifikuar, me peshë neto prej 125 kg; qese e endur, pesha neto e secilës qese është 25 ose 40 kg; ksantati i grimcuar është i paketuar në kuti druri me qese të zmadhuar, pesha neto e secilës kuti është 800 kg.
Magazinimi dhe Transporti: Produktet duhet të vendosen në një vend të freskët dhe të ajrosur për të parandaluar lagështinë, zjarrin dhe ekspozimin ndaj diellit.
Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

                       Shumëllojshmëri 


Projekt

Produkte të thata %

% sintetike

Produkte të kualifikuara

Produkte superiore

të shkallës së parë 

produktet

Produkte të kualifikuara

Përmbajtja e substancave aktive në përpunimin e mineraleve, %≥

90

84.0

83.0

81.0

Përmbajtja e lirë e alkalit, %≤

0.2

0.5

0.5

0.5

Uji dhe substancat e paqëndrueshme,%≤

4.0

--

--

--

shkurtim

SPIX

KODI HS

2930902000

Numri CAS

140-93-2

Kodi i transportit i KB

3342

Grupi i paketimit

II

Klasa e rrezikut

4.2

Kërkesa për eksport

Paketa e rrezikshme + Qasja doganore + MSDS

Produkti pluhur nuk ka papastërti mekanike, dhe përmbajtja e pluhurit të produktit të grimcuar është më pak se 10%

specifikimet

Kontaktoni