EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 2
图片 1
图片 2
图片 1

Natriumi Etil Xanthate


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:CH3CH2OCSSNa
Prona të paluajtshme: Pluhuri i verdhë i lehtë, i tretshëm në ujë dhe alkool, mund të formojë komponime të patretshme me jonet metalike si kobalti, bakri dhe nikeli.
Qëllimi: Etil xanthate natriumi është mbledhësi më selektiv në produktet e serisë xanthate. Mund të përdoret gjerësisht në flotimin preferencial të xeheve të sulfurit me ngjyra të lehta ose komplekse. Mund të përdoret gjithashtu me agjent sulfurizues për flotimin e mineralit të bakrit dhe oksidit të plumbit. Mund të përdoret gjithashtu si precipitant për përpunimin e lagësht të arit (p.sh. pastrimin e elektrolitit të zinkut) dhe përshpejtues për vullkanizimin e gomës.
Specifikim: Përputhet me standardin YS / T268-2003.
Paketimi: Daulle çeliku e hapur e veshur me qese plastike ose kazan të vogël prej çeliku të reformuar, pesha neto e secilës kazan është 130 kg; qese e endur, pesha neto e secilës qese është 25 ose 40 kg; ksantati i grimcuar është i paketuar në kuti druri me qese të zmadhuar, pesha neto e secilës kuti është 800 kg.
Magazinimi dhe Transporti: Produktet duhet të vendosen në një vend të freskët dhe të ajrosur për të parandaluar lagështinë, zjarrin dhe ekspozimin ndaj diellit.
Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

specifikimet

Kontaktoni