EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 4
图片 5
图片 4
图片 5

Natriumi Dibutil Ditiofosfat


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:(C4H9O ) 2 PSSNa
Prona të paluajtshme: Zgjidhje ujore e verdhë në kafe, stabilitet i mirë kimik, pa erë të athët.
Qëllimi: Mbledhësit efektivë për mineralin e arit, argjendit, bakrit dhe mineralit të sulfurit të zinkut kanë fuqi të dobët grumbulluese dhe veti shkumëzuese për piritin në qarkun alkalik.
Specifikim: Përputhet me standardin YS / T280-2011.
Paketimi: Paketuar në kazan plastik të mbyllur me peshë neto prej 200 kg.
Magazinimi dhe Transporti: I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga zjarri dhe kundër izolimit.
Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

Emri i Indeksit

Indeksi i Cilësisë

Tema & Dukje

Lëng i verdhë në të nxirë

Varg PH

10 13 ~

Përmbajtja e substancave aktive në përpunimin e mineraleve, %

49 53 ~

KODI HS

2920190090

Numri CAS

10533-41-2

Kodi i transportit i KB

3267

Grupi i paketimit

III

Klasa e rrezikut

8

Kërkesa për eksport

Paketa e rrezikshme + MSDS

specifikimet

Kontaktoni