EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Sodium
Sodium

Natriumi Butil Xanthate


HETIM
Përshkrim

Sstrukturore Fmë formulë:CH3CH2CH2CH2OCSSNa

Prona të paluajtshme: Pluhur i verdhë i lehtë, me erë të keqe, i tretshëm në ujë dhe alkool, mund të përzihet me një sërë jonesh metalike dhe përbërje të patretshme.

Qëllimi: Natriumi butil xanthate është një lloj reagenti flotues me aftësi të fortë grumbulluese, i cili përdoret gjerësisht në flotimin e përzier të xeheve të ndryshme sulfide me ngjyra. Është veçanërisht i përshtatshëm për notimin e kalkopiritit, sfaleritit dhe piritit. Në kushte specifike, mund të përdoret për të flotuar në mënyrë preferenciale sulfid bakri nga piriti, dhe gjithashtu mund të kap dhe aktivizojë në mënyrë efektive sfaleritin me sulfat bakri.

Specifikim: Përputhet me standardin YS / T269-2008.

Paketimi: Daulle çeliku e hapur e veshur me qese plastike ose kazan të vogël prej çeliku të reformuar, pesha neto e secilës kazan është 120 kg; qese e endur, pesha neto e secilës qese është 25 ose 40 kg; xanthate grimcuar është e paketuar në kuti druri me qese të zmadhuar, pesha neto e secilës kuti është 800 kg.

Magazinimi dhe Transporti: Produktet duhet të vendosen në një vend të freskët dhe të ajrosur për të parandaluar lagështinë, zjarrin dhe ekspozimin ndaj diellit.

Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

 

                                                  Shumëllojshmëri


Projekt

Produkte të thata %

% sintetike

Produkte të kualifikuara

Produkte superiore

produkte të klasit të parë

Produkte të kualifikuara

Përmbajtja e substancave aktive në përpunimin e mineraleve, %≥

90

86

84.5

82.0

Përmbajtja e lirë e alkalit, %≤

0.2

0.2

0.5

0.5

Uji dhe substancat e paqëndrueshme,%≤

4.0

--

--

--

shkurtim

SBX

KODI HS

2930902000

Numri CAS

141-33-3

Kodi i transportit i KB

3342

Grupi i paketimit

II

Klasa e rrezikut

4.2

Kërkesa për eksport

Paketa e rrezikshme + Qasja doganore + MSDS

Produkti pluhur nuk ka papastërti mekanike, dhe përmbajtja e pluhurit të produktit të grimcuar është më pak se 10%


specifikimet

Kontaktoni