EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 2
图片 2

Amyl Xanthate natriumi


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:( CH3 ) 2 CHCHCH2CH2OCSSNa
Prona të paluajtshme: Pluhur i verdhë i lehtë në gri në të verdhë ose grimca kokrrizore, lehtësisht të tretshme në ujë.
Qëllimi: Natriumi izoamil Xanthate (ose natriumi amil xanthate) është një lloj kolektori i fortë, i cili përdoret kryesisht në notimin e mineraleve të metaleve me ngjyra që kanë nevojë për fuqi të fortë grumbulluese, por jo selektivitet. Për shembull, është një kolektor i mirë për flotimin e mineralit të sulfurit të oksiduar ose mineralit të bakrit të oksiduar dhe mineralit të oksidit të plumbit (i sulfurizuar nga sulfuri i natriumit ose hidrosulfidi i natriumit). Flotacioni i mineralit të sulfurit të nikelit të bakrit dhe piritit që përmban ar gjithashtu mund të marrë një efekt të mirë ndarjeje.
Specifikim: Përputhet me standardin YS / T487-2005.
Paketimi: Paketuar në kazan çeliku të hapur të veshur me qese plastike, pesha neto e secilës kazan është 150 kg; qese e endur, pesha neto e secilës qese është 25 ose 40 kg; ksantati i grimcuar është i paketuar në kuti druri me qese të zmadhuar, pesha neto e secilës kuti është 800 kg.
Magazinimi dhe Transporti: Produktet duhet të vendosen në një vend të freskët dhe të ajrosur për të parandaluar lagështinë, zjarrin dhe ekspozimin ndaj diellit.
Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

                                Shumëllojshmëri 
Projekt

% sintetike

Produkte superiore

Produkte të kualifikuara

Përmbajtja e substancave aktive në përpunimin e mineraleve, %≥

80.0

76.0

Përmbajtja e lirë e alkalit, %≤

0.5

0.5

shkurtim

SAX

KODI HS

2930902000

Numri CAS

108-31-6

Kodi i transportit i KB

3342

Grupi i paketimit

II

Klasa e rrezikut

4.2

Kërkesa për eksport

Paketa e rrezikshme + Qasja doganore + MSDS

Produkti pluhur nuk ka papastërti mekanike, dhe përmbajtja e pluhurit të produktit të grimcuar është më pak se 10%

specifikimet

Kontaktoni