EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 6
图片 7
图片 6
图片 7

Vaj pishash


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:C10H17OH
Prona të paluajtshme: Vetia kimike e produktit është e qëndrueshme dhe periudha e ruajtjes është e gjatë. Lëng transparent me vaj të verdhë në ngjyrë kafe, densiteti (20℃) 0.900, i djegshëm, i patretshëm në ujë, viskoziteti rritet në ajër dhe gaz dhe do të dekompozohet në rast të acidit ose nxehtësisë, duke ulur kështu performancën e përftimit.
Qëllimi: Përdoret kryesisht si shkumës për flotimin e metaleve me ngjyra dhe mineraleve të rralla metalike. Mund të përdoret gjithashtu si tretës për industrinë e bojës dhe depërtues për industrinë e tekstilit.
Specifikim: Në përputhje me standardin YS / T32-2011, përmbajtja e alkoolit monohidrik është më shumë se 44%.
Paketimi: Paketuar në kazan çeliku të mbyllur me peshë neto prej 190 kg; e paketuar në kazan të madh plastik të mbyllur me peshë neto prej 190 kg. Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, ai mund të kryhet sipas treguesve teknikë ose dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.
Magazinimi dhe Transporti: Produktet duhet të vendosen në një vend të freskët, të ajrosur, rezistent ndaj lagështirës, ​​zjarrit, kundër ekspozimit.

specifikimet

Kontaktoni