EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

图片 4
图片 4

Izopropil Etil Thionocarbamate (Z-200)


HETIM
Përshkrim

Formula strukturore:( CH3 ) 2 CHOCSNHC2H5
Prona të paluajtshme: Lëng vajor transparent me ngjyrë të verdhë të çelët në ngjyrë kafe, me erë të dobët të athët, dozë të vogël, grumbullim i mirë selektiv, shkumëzues i fortë, jashtëzakonisht i qëndrueshëm në mjedis acid ose alkalik.
Qëllimi: Si një kolektor me selektivitet të mirë për mineralet që përmbajnë bakër, ai nuk noton piritin dhe pirrotitin. Në përgjithësi, ajo përzihet me Xanthate dhe Dithiofosphate për të përmirësuar shkallën e koncentratit të bakrit dhe rikuperimin e bakrit në flotacion dhe për të zvogëluar koston e reagentit përfitues. Është një kolektor i ri për mineralet e sulfurit të bakrit dhe të zinkut.
Specifikim: Përputhet me standardin YS / T357-2011.
Paketimi: Pesha neto e fuçisë së mbyllur të galvanizuar është 180 kg; pesha neto e fuçisë së madhe plastike të mbyllur është 200 kg; pesha neto e enës plastike është 1t.
Magazinimi dhe Transporti: Shmangni ndikimin e dhunshëm gjatë ngarkimit, shkarkimit dhe transportit. Produktet duhet të ruhen në një depo të thatë dhe të ajrosur.

                    Shumëllojshmëri

Projekt 

Indeksi i Cilësisë

Produkte të klasit të parë

Produkte të dorës së dytë

Pamja %

Lëng transparent vajor me ngjyrë të verdhë të çelur në ngjyrë kafe

Izopropil etil tionokarbamat %≥

95

90

Përmbajtja e izopropanolit %≤

2

2.5

Përmbajtja e DETU %≤

0.2

0.3

KODI HS

2920190090

Numri CAS

141-98-0

Kërkesa për eksport

MSDS

specifikimet

Kontaktoni