EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me reagentë të përpunimit të mineraleve

Ditiofosfat
Ditiofosfat
Ditiofosfat
Ditiofosfat

Ditiofosfat 25


HETIM
Përshkrim

Sstrukturore Fmë formulë:(C7H7O ) 2 PSSH

Prona të paluajtshme: Lëng me vaj kafe të errët, densiteti (20℃) 1.17-1.20, pak i tretshëm në ujë, i ndezshëm, i athët, gërryes.

Qëllimi:Ditiofosfati 25 ka veti grumbulluese dhe shkumuese. Është një kolektor efektiv për xehet e sulfurit të plumbit, çelikut dhe argjendit dhe mineralet e sulfurit të zinkut të aktivizuar. Shpesh përdoret në ndarjen e flotacionit preferencial të plumbit dhe zinkut. Në qarkun alkalik, produkti ka fuqi të dobët grumbulluese për piritin dhe mineralet e tjera sulfide, por në mjedis neutral ose acid, ai është një kolektor i fortë jo selektiv për të gjitha mineralet sulfide. Në kushte specifike, ai gjithashtu ka një efekt të caktuar grumbullimi në mineralin e oksidit të metaleve të rënda. Meqenëse produkti është vetëm pak i tretshëm në ujë, ai duhet të shtohet në rezervuarin e përzierjes ose në mullirin e topit në formën e tij origjinale.

Specifikim: Përputhet me standardin YS / T249-2009.

Paketimi: Paketuar në kazan të madh çeliku të mbyllur me peshë neto prej 200 kg; e paketuar në kazan të madh plastik të mbyllur me peshë neto prej 200 kg.

Magazinimi dhe Transporti: I papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga zjarri dhe kundër izolimit.

Vërejtje: Nëse klienti ka kërkesa të veçanta për cilësinë dhe paketimin, kjo mund të kryhet sipas treguesve teknikë dhe dokumenteve të paketimit të specifikuara në marrëveshje.

 

Emri i Indeksit

Indeksi i Cilësisë

Tema & Dukje

Lëng me vaj kafe të errët

Dendësia (20℃)

1.17 1.20 ~

Përmbajtja e ditiofosfatit ksilenol, %

60 70 ~

KODI HS

2920190090

Numri CAS

27157-94-4

Kodi i transportit i KB

2927

Grupi i paketimit

II

Klasa e rrezikut

6.1 + 8

Kërkesa për eksport

Paketa e rrezikshme + MSDS


specifikimet

Kontaktoni