EN
Të gjitha kategoritë

Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

1617870389179766
1617933106667547
1617870389179766
1617933106667547

kamion


HETIM
Përshkrim

Kamionët e minierave janë kamionë hale të rënda që përdoren në miniera të hapura për të përfunduar detyrat e heqjes së gurëve dhe tokës dhe transportit të xeheve. Karakteristikat e tij të punës janë distanca e shkurtër e transportit dhe ngarkesa e rëndë. Lopata e madhe elektrike ose lopata hidraulike zakonisht përdoren për ngarkim dhe udhëtim për në dhe nga vendi i minierës. Pika e shkarkimit. Në miniera dhe gurore, kamionët e minierave janë çelësi i operacioneve efikase dhe produktive.

Ne kemi lloje të ndryshme të kamionëve të ngarkesave të rënda. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me parametrat ose dëshironi të konsultoheni me produkte të ngjashme, ju lutemi na dërgoni një mesazh.


specifikimet

Na Kontaktoni