EN
Të gjitha kategoritë

Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

1617934238548123
1617934238548123

Hamall


HETIM
Përshkrim

Ngarkuesit e minierave përdoren kryesisht për miniera plumb-zinku, miniera fluoriti, miniera fosfati, mineral hekuri, miniera bakri, miniera ari, miniera argjendi, miniera talk, rrugë dhe miniera të tjera, hidrocentrale, projekte tunelesh në operacionet e minierave të shpellave me hapësirë ​​të ngushtë. Materialet e zhavorrit dhe dheut mblidhen dhe transportohen për ndërtim dhe ngarkim. Është një pajisje prodhimi me një manipulues të lidhur me një transportues, heqjen e skorjeve dhe transportimin dhe ngarkimin. Ai miraton një sistem kontrolli elektrik të plotë hidraulik. Ka karakteristikat e sigurisë, mbrojtjes së mjedisit, konsumit të ulët të energjisë dhe efikasitetit të lartë. Është një pajisje minerare e domosdoshme për ndërmarrjet minerare dhe një zëvendësues i punës dhe makinerive të tjera;

Ne kemi lloje të ndryshme ngarkues minash. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me parametrat ose dëshironi të konsultoheni me produkte të ngjashme, ju lutemi na dërgoni një mesazh.


specifikimet

   Klikoni për të kontrolluar më shumë detaje:

Ngarkues SYL956H5
Ngarkues me rrota SW405K
Ngarkues me rrota 865H
Kontaktoni