EN
Të gjitha kategoritë

Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizim me makineri dhe pajisje minerale

1617869557992321
1617865447740622
1617865942428072
1617866307641238
1617869557992321
1617865447740622
1617865942428072
1617866307641238

Vinç


HETIM
Përshkrim

Disa nga karakteristikat e punës së vinçave janë lëvizja me ndërprerje, domethënë, mekanizmi përkatës i rikuperimit, transportit, shkarkimit dhe veprimeve të tjera në një cikël pune funksionon në mënyrë alternative; vinçi ka funksionim të qëndrueshëm, kapacitet të madh ngritës dhe mund të ngrihet brenda një diapazoni specifik. Ai luan një rol gjithnjë e më të rëndësishëm në procesin e minierave.

Ne kemi lloje të ndryshme të vinçave minerare. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me parametrat ose dëshironi të konsultoheni me produkte të ngjashme, ju lutemi na dërgoni një mesazh.


specifikimet

Kontaktoni