EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me produkte metalike

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me produkte metalike

Trioksidi i lagësht i antimonit


HETIM
Përshkrim

simbol

TH-1

TH-2

TH-3

Komponenti kimik
     【%】

sh2o3 jo më pak se

99.9

99.8

99.5

Papastërtitë jo më shumë se

As2O3

0.005

0.01

0.02

PaO

0.001

0.003

0.005

Fe2O3

0.002

0.002

0.003

Cuo

0.001

0.0015

0.002

Se

0.001

0.001

0.001

Cd

0.0005

0.0005

0.0005

Performanca fizike

Bardhësia (%) jo më pak se

92

90

85

Hue L (%) vlera jo më pak se

2.0-4.0

Duke përdorur mineralet e antimonit si lëndë djegëse, duke adoptuar teknikën e avancuar të heqjes së papastërtive dhe duke kontrolluar efektivisht papastërtitë në produkt, ne përmirësojmë shumë pastërtinë e Sb2o3. Produkti është një produkt i ri i serisë së antimonit i zhvilluar nga kompania jonë, ai mund të përdoret gjerësisht në inxhinieri Industritë e plastikës, bojës, gomës, produkti ka tretshmëri dhe fiuiditet të mirë, në thelb është pa pluhur dhe mund të përzihet me sende të tjera, është produkt i tipit të ri miqësor ndaj mjedisit.
Produkti i kompanisë është i paketuar në thasë me katër shtresa dhe thasë të mbuluar tre në një, të cilat peshojnë 25 kg secila. Mund të paketohet sipas kërkesave të blerësve.


Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

specifikimet

Kontaktoni