EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me produkte metalike

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me produkte metalike

Trionksidi i antimonit me nano-grade


HETIM
Përshkrim

simbol

NMT-AAA+

NMT-AAA

NMT-A

Komponenti kimik
     【%】

  • sh2o3
  • jo më pak se

99.90

99.80

99.50

Papastërtitë jo më shumë se

AsO

0.003

0.010

0.06

PaO

0.003

0.010

0.04

Fe2O3

0.0015

0.002

0.005

Cuo

0.001

0.002

0.002

Se

0.001

0.001

0.005

Cd

0.20

0.03

0.05

Performanca fizike

Bardhësia (%) jo më pak se

97

97

96

Hue L (%) vlera jo më pak se

96

96

 

vlera B jo më pak se

2.0

2.0

 

Grimca mesatare (nm) jo më pak se

100

SbO i nivelit nano është një material miqësor ndaj mjedisit i zhvilluar nga kompania jonë me sukses. Produkti ka karakteristika të tilla si pastërti e lartë, bardhësi e lartë, madhësi e ngushtë, papastërti të vogla mesatare të vogla prodhimi i lartë i substancës, përdorimet e tij janë si më poshtë:


(1) përdoret si promovues katalitik me efikasitet të lartë në prodhim poliestër.
(2) përdoret si retardant i fibrave kimike në tjerrjen e shkrirjes së fibrave.
(3) përdoret si aditiv retardant me efikasitet të lartë në prodhimin inxhinierik të plastikës, gomës, bojës dhe letrës; dhe në fusha të tilla si biznesi i porcelanit, industria mjekësore, elektronikinduetria, metzllurgjia, etj.
(4) përdoret si shtesë normale retardante.
(5) përdoret si biznes porcelani, industri mjekësore, industri eisctronike, meialurgji, etj.


Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

specifikimet

Kontaktoni