EN
Të gjitha kategoritë

Furnizimi me produkte metalike

Ti je ketu : home>ÇFARË BËJMË>Furnizimi me produkte metalike

Trioksidi antimonik


HETIM
Përshkrim

simbol

Sb2O3 99.90

Sb2O3 99.80

Sb2O3 99.50

 

Komponenti kimik
         【%】

Sb2O3      ≥

99.90

99.80

99.50

   As2O3      ≤    

0.02

0.05

0.06

PbO ≤

0.04

0.08

0.10

FeO ≤

0.002

0.05

0.006

CuO ≤

0.001

0.002

0.002

Se ≤

0.002

0.004

0.005

Performanca fizike

Bardhësia% ≥

93

(BET) m2/g

Pjesa e trashë ≥

-

Pjesa e imët ≥

-

Thyesë e imët ≥

4.2

Fraksioni me madhësi mikro ≥

10.0

APS

Pjesa e trashë ≥

2.0 μm

Pjesa e imët ≤

1.6 μm

Thyesë e imët ≤

0.9 μm

Thyesë me madhësi mikro ≤

0.4 μm

Pa pluhur

Agjent organik - vaj mineral, parafinë e klorur.

Parafinë e klorur, etilen glikol, dop, DIDP, etj.

Paketa: Në thasë letre prej 25 kg neto secila, 40 thasë në një paletë. Në super thasë prej 500/1000 kg neto secila me një paletë prej 1000 kg.
Produkt i specifikimeve dhe paketimeve të ndryshme është gjithashtu i disponueshëm sipas kërkesave specifike të klientit.


Ju lutemi kontaktoni me ne nëse mund të furnizoni produkte të tilla ose të ngjashme, ne do të ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

specifikimet

Kontaktoni