EN
Të gjitha kategoritë
图片 10
图片 10

Ngarkues me rrota SW405K


HETIM
Përshkrim

Sistem hidraulik i ndjeshëm ndaj ngarkesës me presion të lartë
Përputhje e përsosur midis shpejtësisë dhe fuqisë, 10%-15% kursim energjie.

specifikimet

SW405 NGARKESI ME RROTA


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni