EN
Të gjitha kategoritë
图片 8
图片 8

Pajisja rrotulluese e shpimit SR365R W10


HETIM
Përshkrim

Ndërtim efikas:  Pompë kryesore me zhvendosje të madhe, me fuqi të lartë, rrjedha e sistemit mund të shpërndahet mirë nga teknologjia e kontrollit prioritar për të arritur prodhim të fortë të aktivizuesit dhe veprimi i përbërë është i shkëlqyeshëm.
Kursimi ekonomik dhe i energjisë:  Duke mbledhur të dhëna të mëdha, konsumi mesatar i përgjithshëm i karburantit është më i ulët se ai i modeleve të ngjashme në industri.
Besueshmëri e lartë:  I gjithë standardi i projektimit të makinës është i lartë, jetëgjatësia e projektimit të pjesëve strukturore > 20,000 orë.
Gjenerata e gjashtë e Kelly bar:  Pajisja e integruar e mbylljes, materiali i përmirësuar, unaza e përforcuar dhe dizajne të tjera, rrisin forcën me 25%.
Metoda e ndërtimit të shtresës së plotë:  Ka goditje gjysmë dhe të plotë me presion; Gjysmë goditje 9 metra e përshtatshme për konstruksion shpimi të kombinuar me shumë faza dhe goditje e plotë 18 metra e synuar në formimin e butë të konstruksionit të shtresës ultra të gjatë të një seksioni të vetëm.
Teknologji inovative:
1) Ekran me prekje HD, frekuencë rifreskimi 3ms, pa vonesa vizuale.
2) Funksioni i ekranit të pajisjes së kyçjes mund të shfaqë dhe drejtojë me saktësi kyçjen dhe zhbllokimin e pajisjes mbyllëse të shiritit Kelly, gjë që redukton konsumin dhe eliminon aksidentin.
3) Funksioni i shpimit automatik të bitave të rulit: Vendosni shpejtësinë e makinës rrotulluese për të realizuar shpimin automatik.
4) Teknologjia e paratensionimit të litarit të telit: Forca e paratensionimit zbatohet gjithmonë në litarin kryesor për të shmangur litarin dhe përdredhjen e rastësishme.
Mirëmbajtje e përshtatshme: Lubrifikimi automatik i centralizuar dhe kundërpesha e kombinuar, zvogëlon kohën e çmontimit dhe përmirëson efikasitetin e transferimit


specifikimet

Pajisje shpuese rrotulluese SR365R W10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni