EN
Të gjitha kategoritë
sr360r
sr360r

Pajisja rrotulluese e shpimit SR360R H10


HETIM
Përshkrim

Kapaciteti i madh ndërtimor:  Ekspert në ndërtimin e diametrit 2.5 m të madh. dhe pus 100 m të thellë pa kufi çift rrotullues; çikrik kryesor me forcë të madhe ngritëse për të siguruar funksionim të qëndrueshëm.
Aftësia e fortë e shpimit të shkëmbinjve:  Modeli më i rëndë i të njëjtit nivel siguron forcë të madhe grumbullimi; i pajisur me reduktues të rezistencës ndaj ndikimit të rëndë për të realizuar fuqi të qëndrueshme të çift rrotullues; aftësi e shkëlqyeshme shpimi në shtresat e shkëmbinjve të fortë më shumë se 60 MPa.
Besueshmëri e lartë:  Pjesët strukturore adoptojnë teknologjinë ndaj ndikimit, rezistencës ndaj lodhjes në shpimin e shkëmbinjve, dredha-dredha me një shtresë teli për shiritin Kelly; pa nxjerrje dhe konsumim të ndërsjellë në shtresat e litarit të telit për të rritur jetën e shërbimit me 35%.
Ekonomia dhe kursimi i energjisë:  Adoptoni teknologjinë e kontrollit të optimizimit të energjisë për të realizuar shpërndarjen e energjisë në kohë reale, kohë të shkëlqyer reagimi të veprimit të përbërë. Efikasitet i lartë i karburantit dhe konsum i ulët gjithëpërfshirës i karburantit, konsumi i karburantit u reduktua me 10% ~ 15%.
Përmirësimi inteligjent:
1) Ekran me prekje HD, frekuencë rifreskimi 3ms, ekran i qetë i animacionit.
2) Teknologjia e vizualizimit të pajisjes mbyllëse të patentuar SANY mund të shfaqë me saktësi procesin e kyçjes dhe zhbllokimit, të reduktojë konsumimin dhe aksidentet e shiritit Kelly.
Mirëmbajtje e përshtatshme:  Çelësi i jashtëm lëvizës i makinës rrotulluese lehtëson mirëmbajtjen dhe zëvendësimin; fundi kryesor i litarit të çikrikëve është i fiksuar me pykë të lehtë për t'u çmontuar dhe montuar. Pika speciale e lubrifikimit e lidhur me zorrën e daljes për të lehtësuar injektimin e gjalpit.
I sigurt dhe i sigurt: Monitorim 360° në fushë të plotë, alarm me zë dhe dritë.


specifikimet

Pajisje shpuese rrotulluese SR360R H10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni