EN
Të gjitha kategoritë
图片 5
图片 5

Pajisja rrotulluese e shpimit SR360R E10


HETIM
Përshkrim

Shtrirja e madhe e ndërtimit:  Përballë tregut të qirave, investime të ulëta dhe kthim të lartë. Maksimumi. dia. mund të jetë deri në 2.5 m, maksimumi. thellësia mund të jetë deri në 100 m, duke mbuluar më shumë se 90% të fushës së ndërtimit; pajisur me shiritin Kelly të gjeneratës së gjashtë të materialit të përmirësuar, pajisjen e integruar të kyçjes, ndërtim të fuqishëm.
Ekonomia dhe kursimi i energjisë:  Adoptoni teknologjinë e kontrollit të optimizimit të energjisë për të realizuar shpërndarjen e energjisë në kohë reale, kohë të shkëlqyer të reagimit të veprimit kompleks; efikasitet i lartë i karburantit dhe konsum i ulët gjithëpërfshirës i karburantit.
Daulle me hapa:  Mbështjellja e litarit me tela me një shtresë për shufrën Kelly; pa nxjerrje dhe konsumim të ndërsjellë në shtresat e litarit të telit për të rritur jetën e shërbimit me 35%.
Besueshmëri e lartë:  Dizajni i standardit të lartë për direk dhe boom luffing për ta bërë atë më të fortë dhe më të qëndrueshëm, pa plasaritje në testin e funksionimit 20,000 orësh. Reduktues me konfigurim të lartë me çift rrotullues të madh për të garantuar efikasitet të lartë, funksionim më të sigurt dhe hapësirë ​​më të gjerë pune.
Përmirësimi inteligjent:  Ekran me prekje HD, frekuencë rifreskimi 3 ms, ekran i qetë i animacionit.
Mirëmbajtje e përshtatshme: Çelësi i jashtëm lëvizës i makinës rrotulluese lehtëson mirëmbajtjen dhe zëvendësimin; fundi kryesor i litarit të çikrikëve është i fiksuar me pykë të lehtë për t'u çmontuar dhe montuar. Pika speciale e lubrifikimit e lidhur me zorrën e daljes për të lehtësuar injektimin e gjalpit.
Të sigurt dhe të sigurt: Monitorim 360° në fushë të plotë, alarm me zë dhe dritë.


specifikimet

Pajisje shpuese rrotulluese SR360R E10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni