EN
Të gjitha kategoritë
图片 2
图片 2

Pajisja rrotulluese e shpimit SR265-C10


HETIM
Përshkrim

Maks. diametri i shpimit 2.2m
Maks. thellësia e shpimit 73/58m
Çift rrotullues i vlerësuar i prodhimit 265 kN·m
Fuqia e motorit 257 kW/2000 rpm

Ndërtim efikas: Me aftësi ndërtimi me diametër të madh prej 2.2 metrash, efikasiteti i punës është shumë më i lartë se modelet e tjera të ngjashme duke rritur shpejtësinë e çikrikut kryesor me 12%; duke adoptuar materialin e ri të gjeneratës së gjashtë 445 shirit Kelly, pajisje mbyllëse e integruar, forca e plotë e rritur me 25%, e përshtatshme për shpime në shtresa të shumta.
Fuqi e fortë: Motori EFI i importuar me zhvendosje të madhe, i pajisur me pompë kryesore me fuqi të lartë, duke përdorur teknologjinë e kontrollit të optimizimit të fuqisë, shpërndarjen e energjisë në kohë reale, shpejtësinë e shpejtë të reagimit, efikasitetin e lartë të karburantit, kursimin e energjisë me 10%~15%.
Daulle me hapa: Mbështjellje me litar teli me një shtresë për shiritin Kelly të ndërlidhur; pa nxjerrje dhe konsum të ndërsjellë për të rritur jetën e shërbimit me 35%.


specifikimet

Pajisja rrotulluese e shpimit SR265-C10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni