EN
Të gjitha kategoritë
图片 1
图片 1

Pajisja rrotulluese e shpimit SR205 C10


HETIM
Përshkrim

Efikas dhe fleksibël: Përdoret gjerësisht në diametra të vogla. Ndërtimi dhe ndërtimi i puseve të thella në inxhinieri civile, shpejtësia e lartë e ngritjes së ngritësit kryesor lart e poshtë, vertikaliteti i lartë i gropës së përfunduar, efikasiteti i lartë i punës në ndërtimet civile.
Shasi speciale: Shasi teleskopike me zgjerim të madh të projektuar për pajisje shpimi rrotulluese, kushinetë rrotullues me diametër të madh të tipit rul për të garantuar stabilitet të lartë në ndërtimin e puseve të thella.
Ekonomik dhe kursim energjie: Motori EFI i importuar me zhvendosje të madhe me fuqi të fortë, miraton teknologjinë e kontrollit të optimizimit të fuqisë, rregullon shpërndarjen e energjisë në kohë reale, shpejtësinë e shpejtë të reagimit, efikasitetin më të lartë të karburantit dhe më shumë kursim energjie.
Besueshmëri e lartë: Direku adopton strukturën e kutisë me rezistencë të fortë ndaj rrotullimit dhe lodhjes; jeta e projektuar e shërbimit më shumë se 20000 orë.
Përmirësimi i shpimit: Duke adoptuar shiritin Kelly të gjeneratës së gjashtë me material të përmirësuar dhe unazë blloku të përforcuar, forca e përgjithshme u rrit me 25% me aftësi të lartë shpimi në shtresën shkëmbore të gërryer fort.
Përmirësimi inteligjent: Ekran me prekje HD 10 inç, përgjigje e shpejtë dhe funksionim më i përshtatshëm.


specifikimet

Pajisje shpuese rrotulluese SR205 C10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni