EN
Të gjitha kategoritë
图片 1
图片 1

Pajisja rrotulluese e shpimit SR155 C10


HETIM
Përshkrim

Efikasitet dhe fleksibilitet i lartë: I përshtatshëm për ndërtimin e puseve të shtresave të tokës me madhësi të vogël dhe të mesme. Shpejtësia e lartë e ngritjes së çikrikut kryesor dhe vertikaliteti i puseve, funksionimi fleksibël, efikasiteti i punës më i lartë se modelet e ngjashme të konkurrentëve me 15%.
Kursimi ekonomik i karburantit: Përdorimi i teknologjisë së kontrollit të optimizimit të energjisë, rregullimi në kohë reale i shpërndarjes së energjisë, reagimi i shpejtë, efikasiteti i lartë i karburantit, kursimi gjithëpërfshirës i energjisë nga 10% në 15%.
Besueshmëri e lartë: Direku adopton strukturën e kutisë me rezistencë të fortë ndaj rrotullimit dhe lodhjes; kellybar i gjeneratës së gjashtë duke adoptuar material të përmirësuar dhe unazë blloku të forcuar, forca e përgjithshme u rrit me 25% me aftësi të lartë shpimi në shtresën shkëmbore të gërryer fort.
Transport i përshtatshëm: E gjithë madhësia e makinës është e vogël, vetëm 48 T në peshë, pa pengesa në transportin e qytetit dhe përmbush kufirin e lartësisë.
Përmirësimi inteligjent: Ekran me prekje HD 10 inç, përgjigje e shpejtë dhe funksionim më i përshtatshëm.


specifikimet

Pajisje shpuese rrotulluese SR155 C10 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni