EN
Të gjitha kategoritë
图片 16
图片 16

Vinç rrotullues i portalit MQG2535S


HETIM
Përshkrim

Inteligjente dhe efikase

Gjurmim i plotë automatik për rrotullimin e shpërndarësit
Këndi i rrotullimit të vinçit dhe pozicioni i motorit rrotullues i dërgohet shpërndarësit me anë të kontrollit në kohë reale dhe algoritmit inteligjent të kompensimit. Përhapësi do të lëvizë me të njëjtën shpejtësi këndi në të kundërtën për të kundërshtuar këndin e rrotullimit të vinçit.


Kapni regjistrimin e këngës

Të dhënat e kapjes në një ose më shumë cikle (distanca e uljes së litarit të telit, këndi i rrotullimit, këndi i ngritjes, distanca e uljes së litarit teli, koha e përshpejtimit dhe zvogëlimit) optimizohen bazuar në të dhënat e regjistruara që kapja të përsërisë lëvizjen automatikisht.


specifikimet

Vinç rrotullues i portalit MQG2535S 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni