EN
Të gjitha kategoritë
图片 4
图片 4

Vinç i ngurtë bum 8 tonësh SPS17500


HETIM
Përshkrim

- Standardet Evropiane të Cilësisë për të garantuar besueshmëri, performancë dhe siguri në industri
- Zgjatja e rezistencës së lartë në tërheqje rritet për të optimizuar lartësinë e ngritjes dhe diapazonin e punës
- Hapësira e gjerë e kapëses siguron stabilitet në të gjitha situatat e montimit
- Faktor i lartë sigurie me besueshmëri më të madhe
- Opsioni i pompës së pistonit për besueshmëri, energji dhe jetëgjatësi të zgjatur
- Paketa standarde përfshin
- Butoni i ndalimit të urgjencës
- Dritë pune
- Filtër me presion të lartë
- Ndalesa e dredha-dredha


specifikimet

Vinç i ngurtë bum SPS17500 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni