EN
Të gjitha kategoritë
图片 7
图片 7

Vinç 50t i montuar në kamion SPC500E


HETIM
Përshkrim

Kapaciteti i ngritjes së ngarkesës jashtëzakonisht i gjatë, super i fortë dhe shumë i ndjeshëm
Sistem hidraulik shumë efikas, i qëndrueshëm, që kursen energji dhe i rregullueshëm
Sistemi i kontrollit elektrik i sigurt, i qëndrueshëm, i avancuar dhe inteligjent


specifikimet

Vinç i montuar në kamion SPC500E 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni