EN
Të gjitha kategoritë
图片 1
图片 1

40t Vinç me terren të ashpër SRC400C1


HETIM
Përshkrim

-Mbi mjedisin dhe kursimin e energjisë
Mënyra e re e dyfishtë e punës së superstrukturës dhe bartësit
Modaliteti i dyfishtë i punës së motorit
Ulja e konsumit të zhurmës, vajit dhe nxehtësisë
Shpejtësia e punës së klasit të lartë


-Kontroll i saktë
Levë proporcionale elektrike: reagim i shpejtë në 5ms, duke siguruar funksionim të qetë të fillimit dhe ndalimit
Goditja e levës mund të rregullohet nga 0%-100% në mënyrë që ngarkimi të jetë aq i saktë sa niveli mm.
Sistemi inteligjent i shpërndarjes së rrjedhës, i cili është fillestar i metodës së degëzimit dhe bashkimit të rrjedhës dhe përmirësoi mikromobilitetin.


- Metoda e avancuar e projektimit
FEA dhe testimi i verifikimit


-Sistemi i zgjuar
Ekran me prekje 10.4 inç dhe panel shumëfunksional CAN-BUS, i cili është më i zgjuar dhe më komod.
Me instrumentin vizual, teknologjinë e ndërveprimit njeri-kompjuter dhe sistemin e diagnostikimit të defekteve, funksionimi i vinçit është shumë më i përshtatshëm.


specifikimet

vinç i terrenit të ashpër SRC400C1 副本


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni