EN
Të gjitha kategoritë
图片 13
图片 13

Vinç me nyje 10 tonësh SPK23500


HETIM
Përshkrim

≥ Pajisur me valvola mbajtëse të ngarkesës për funksionimin e sigurt të vinçit
≥ Zgjatja dhe tërheqja e bumit me shpejtësi të lartë me përdorimin e vajit të kthimit
≥ Performanca e optimizuar e ngritjes me përdorimin e çelikut me tërheqje të lartë dhe dizajnit të bumit gjashtëkëndor
≥ Konstruksion i lehtë por i fortë sipas standardeve evropiane (EN 12999)
≥ Butoni opsional i mbrojtjes nga mbingarkesa dhe ndalimi i urgjencës
≥ Zgjidhje profesionale instalimi me përdorimin e programit Palsoft
≥ I përshtatshëm për instalim në kamionë me 3 boshte


specifikimet

Knuckle Boom Crane SPK23500


Ju lutemi na kontaktoni nëse keni nevojë për produkte të tilla ose të ngjashme, ne do t'ju ofrojmë kushtet më të mira për bashkëpunim.

Kontaktoni