EN
сите категории

ВЕСТИ

Ти си тука : Дома>ВЕСТИ

ВЕСТИ

2021.05.12
 


Големата иднина на Хунан --- Најконкурентната рударска групација во Кина!

Увезуваме РУДНИЦИ
РУДНИК АНТИМОН/ РУДНИК ЗА ЗЛАТО/ РУДНИК ЗА БАКАР/ РУДНИК ЗА СРЕБРО...


КУПУВАМЕ МЕТАЛИ И МИНЕРАЛИИмаме многу минерални суровини како обоени метали, благородни метали и така натаму дома и увезени од странство. Досега имаме високотехнолошка производствена база за топење минерали, особено топење на антимон и злато. Во меѓувреме, ние соработуваме со научно-истражувачки институции, активно инвестираме во истражување и развој на реагенси за преработка на минерали, за да се топи попродуктивно.ПРОДАВАМЕ МЕТАЛНИ ПРОИЗВОДИРесурсите на рудата на антимон сега имаат резерви од 300,000 тони, што претставува 30% од светскиот удел и се познати како „Светската престолнина на антимон“.
Затоа, технологијата на топење на производите од антимон е многу зрела и може да се извлечат производи со најдобар квалитет.
Благодарение на технологијата за рафинирање на производи од антимон, имаме големо искуство и во други метални производи. Ако ви требаат други метални производи, посетете ја нашата веб-страница.Hunan Grand Future Industrial & Trading Co., Ltd

НАШАТА АДРЕСА Е:
Бр. 14026, деловна зграда, комерцијален плоштад Бофу, бр. 416, дел 1, среден пат Фуронг, округ Каифу, Чангша, Хунан

WEB: www.hunangrand.com | Е-пошта: janney@hunangrand.com

КОНТАКТ: JANNEY | ТЕЛ: +86 13677302046