EN
сите категории

ВЕСТИ

Ти си тука : Дома>ВЕСТИ

ВЕСТИ

2021.05.07
    Големата иднина на Хунан --- Најконкурентната рударска групација во Кина!
Ни треба руда!
НИЕ СМЕ КУПУВАЧ НА РУДА
Антимон руда/ Бакарна руда/ Сребрена руда/ Златна руда
     
КУПУВАЧ НА ТЕХНИЧКА РУДА
Имаме високотехнолошка производствена база за топење минерали, особено топење на антимон и злато
Инвестираме во истражување и развој на реагенси за преработка на минерали
Имаме напреден логистички систем за увоз и извоз, можеме да подигнеме руди во вашиот рудник
Ако имате какви било минерални руди од антимон, бакарна руда, сребрена руда, руда на злато и други ресурси или информации за руда, ве молиме контактирајте не СЕГА! Можеме да се справиме најдобра цена.
·· ТРЕБА СЕГА··

Hunan Grand Future Industrial & Trading Co., Ltd